Αρχική Σελίδα Προϊόνταφορητός αεροσυμπιεστής βιδών

3000 Btu ο φορητός συμπιεστής βιδών κλιματιστικών μηχανημάτων συγκρίνει τα μέρη 7 φραγμός

Αναθεωρήσεις πελατών
JCdrill-Ο καλύτερος και το Specilized «μιας στάσης πλατφόρμα πρόσβασης επιλογής «για την εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων και τα εργαλεία. -- Orlan

—— Orlan

Η εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων νερού ρυμουλκών TWD200 είναι πραγματικά καλή μηχανή γεωτρήσεων, beasy λειτουργία, υψηλή αποδοτικότητα και καλή τιμή. -- Кочетков Юрий

—— Кочетков Юрий

Η υδραυλική περιστροφική εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων φρεατίων νερού JKS300, διάτρυση JKCS400 από DTH το σφυρί και την αντλία λάσπης, πολύ καλή ποιότητα και διακριτικός μετά από την υπηρεσία πωλήσεων!

—— Ο κ. Mohammed Seif

Αρχίζουμε τη χρήση η εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων βράχου JK580 DTH από το 2009, τώρα έχουμε 6set εργαζόμενος στην περιοχή μεταλλείας του πελάτη μας, τέλεια μηχανή με τη λογική τιμή.

—— Gocha Rostiashvili

Είμαι Online Chat Now

3000 Btu ο φορητός συμπιεστής βιδών κλιματιστικών μηχανημάτων συγκρίνει τα μέρη 7 φραγμός

3000 Btu ο φορητός συμπιεστής βιδών κλιματιστικών μηχανημάτων συγκρίνει τα μέρη 7 φραγμός
3000 Btu ο φορητός συμπιεστής βιδών κλιματιστικών μηχανημάτων συγκρίνει τα μέρη 7 φραγμός 3000 Btu ο φορητός συμπιεστής βιδών κλιματιστικών μηχανημάτων συγκρίνει τα μέρη 7 φραγμός 3000 Btu ο φορητός συμπιεστής βιδών κλιματιστικών μηχανημάτων συγκρίνει τα μέρη 7 φραγμός 3000 Btu ο φορητός συμπιεστής βιδών κλιματιστικών μηχανημάτων συγκρίνει τα μέρη 7 φραγμός 3000 Btu ο φορητός συμπιεστής βιδών κλιματιστικών μηχανημάτων συγκρίνει τα μέρη 7 φραγμός 3000 Btu ο φορητός συμπιεστής βιδών κλιματιστικών μηχανημάτων συγκρίνει τα μέρη 7 φραγμός 3000 Btu ο φορητός συμπιεστής βιδών κλιματιστικών μηχανημάτων συγκρίνει τα μέρη 7 φραγμός 3000 Btu ο φορητός συμπιεστής βιδών κλιματιστικών μηχανημάτων συγκρίνει τα μέρη 7 φραγμός

Μεγάλες Εικόνας :  3000 Btu ο φορητός συμπιεστής βιδών κλιματιστικών μηχανημάτων συγκρίνει τα μέρη 7 φραγμός

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Hebei, Κίνα
Μάρκα: JCDRILL
Πιστοποίηση: ISO,CE
Αριθμό μοντέλου: Luy050-7
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 50
Τιμή: 100
Όροι πληρωμής: T/T, L/C, D/P, Western Union, MoneyGram

3000 Btu ο φορητός συμπιεστής βιδών κλιματιστικών μηχανημάτων συγκρίνει τα μέρη 7 φραγμός

περιγραφή
Εμπορικό σήμα: Liutech Power: Diesel
Βάρος: 650kgs Dimentions: 1940*1200*1240mm
Επίπεδο: υψηλή πίεση Ποσοστό ροής: 5M3/min
Πίεση: φραγμός 7 Δύναμη μηχανών: 33kw
Color: Blue φορητός: Μηχανή Kubota
Ρόδες: 2 ρόδες Πιστοποίηση: ISO9001
Υψηλό φως:

φορητός συμπιεστής βιδών diesel

,

φορητός συμπιεστής βιδών 7 φραγμών

,

φορητός αεροσυμπιεστής βιδών diesel

Η τιμή εργοστασίων συγκρίνει τα μέρη 3000 btu συμπιεστής κλιματιστικών μηχανημάτων με υψηλό - ποιότητα 

Γενική κατασκευή

Για την κατεδάφιση για την οικοδόμηση και την οδική συντήρηση, ο συμπιεσμένος αέρας είναι ουσιαστικός στην περιοχή εργασίας να τροφοδοτήσει τα εργαλεία. Το Liutech προσφέρει το συμπιεστή σε ένα ευρύ μέγεθος της σειράς για να εγκαταστήσει τις απαιτήσεις ροής αέρα και πίεσης της εργασίας - όλες με σκοπό να είναι γερό και αξιόπιστο για να ικανοποιήσει τις ανάγκες της αντίστασης, που απαιτεί τα περιβάλλοντα κατασκευής.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ: Στα εργοτάξια οικοδομής, οι φορητοί αεροσυμπιεστές Liutech χρησιμοποιούνται χαρακτηριστικά για να τροφοδοτήσουν τους φορητούς πνευματικούς διακόπτες, τα σφυριά γρύλων, τα αεροβόλα πιστόλια, shotcrete τον εξοπλισμό, τα πνευματικά γαλλικά κλειδιά, τους δρομείς καρυδιών και περισσότερους.

Χρησιμοποιούνται συνήθως στις εφαρμογές όπως τα εργοτάξια, η οδική συντήρηση, οι γέφυρες, οι σήραγγες, η συγκεκριμένα άντληση και.
3000 Btu ο φορητός συμπιεστής βιδών κλιματιστικών μηχανημάτων συγκρίνει τα μέρη 7 φραγμός 0
ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΑ:
LUY050-7, LUY120-7, LUY085-14, LUY100-10, LUY130D-7
Ονομαστική πίεση εργασίας: 7~14bar (100~205psi)
Ελεύθερη σειρά παράδοσης αέρα: 5~13m3/min (176 ~460cfm)

Διάτρηση επίγειας εφαρμοσμένης μηχανικής

Τα λατομεία πετρών διάστασης, τα προγράμματα σταθεροποίησης και η ανασκαφή ιδρύματος απαιτούν τον εξοπλισμό που μπορεί να σταθεί μέχρι τις καυτές, σκονισμένες συνθήκες εργασίας. Οι συμπιεστές Liutech σχεδιάζονται για να κάνουν ακριβώς αυτός. Οι υψηλής απόδοσης μηχανές παραδίδουν το περιθώριο δύναμης για να λειτουργήσουν στα σκληρά περιβάλλοντα. Οι μεγάλες δεξαμενές καυσίμων επιτρέπουν τη συνεχή λειτουργία για μια πλήρη μετατόπιση εργασίας. Συν, βοήθειες οι μεγάλου μεγέθους πιό δροσερές πακέτων εξασφαλίζουν αξιόπιστη απόδοση στις υψηλές περιβαλλοντικές θερμοκρασίες. Ο ελεγκτής συμπιεστών, συν τη electrotonic μηχανή, καθιστά την εμπειρία χρηστών ευκολότερη, καταλληλότερος και γρηγορότερη. Βελτίωση της αποδοτικότητας εργασίας.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ: Οι συμπιεστές Liutech προβλέπουν τη φορητή εξουσία για τα πνευματικά τρυπάνια βράχου, τους κόπτες φραγμών, τις απομακρύνοντας το νερό αντλίες και τους φορητούς πνευματικούς διακόπτες. Είναι ταιριαγμένοι για τα προγράμματα σταθεροποίησης για τους δρόμους και τα εργοτάξια, καθώς επίσης και την ανασκαφή υπογείων και ιδρύματος για τις πολυκατοικίες και άλλα κτήρια.
 

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΑ:
LUY120-7, LUY135D-13, LUY130D-7, LUY130D-10, LUY120-14, LUY150-15, LUY160-17, LUY238D-14, LUY280D-8.5

Ονομαστική πίεση εργασίας: φραγμός 7 έως 17 (100 έως 250 PSI)
Ελεύθερη σειρά παράδοσης αέρα: 12 έως 28 m3/min (cfm 400 έως 988)

3000 Btu ο φορητός συμπιεστής βιδών κλιματιστικών μηχανημάτων συγκρίνει τα μέρη 7 φραγμός 1

Χρησιμότητα, λειαντική ανατίναξη

 

Για τις μεγάλες λειαντικές εργασίες ανατίναξης στα ναυπηγεία και τις βιομηχανικές περιοχές, ο γερός εξοπλισμός είναι ένας μούστος. Οι απαιτητικές εφαρμογές όπως τα σκάφη ανατίναξης άμμου και ο χάλυβας απαιτούν μια μεγάλη ποσότητα του αέρα και του εξοπλισμού με την οποία επιτρεμμένος σας για να επεκτείνει τις ώρες απασχόλησης. Οι συμπιεστές Liutech είναι η σημαντική αντιστοιχία, με μια σειρά που ταιριάζει στις διαφορετικές εφαρμογές ακροφυσίων ανατίναξης. Οι μεγάλες δεξαμενές καυσίμων επιτρέπουν επίσης τις μεγάλες περιόδους της συνεχούς λειτουργίας, και μια after-cooler επιλογή είναι διαθέσιμη για τη moisture-free λειτουργία στις ξηρές εφαρμογές ανατίναξης πάγου.


ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ: Οι συμπιεστές Liutech είναι κατάλληλοι για τις λειαντικές εφαρμογές ανατίναξης όπως deburring και η προετοιμασία των επιφανειών για τις διαδικασίες ζωγραφικής, υποβολής σε ανοδική οξείδωση, ένωσης και άλλου που απαιτούν μια καθαρή επιφάνεια. Χρησιμοποιούνται συχνά στα ναυπηγεία, την κατασκευή χάλυβα και τις μεγάλες εργασίες ανακαίνισης.
 

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΑ: LUY100-10, LUY100-12, LUY120-7, LUY200-10, LUY220-8

Ονομαστική πίεση εργασίας: φραγμός 7 έως 10 (100 έως 150 PSI)
Ελεύθερη σειρά παράδοσης αέρα: 10 έως 22 m3/min (cfm 350 έως 777)

 

Διάτρηση τρυπών φυσήματος

Οι εργασίες διάτρυσης τρυπών φυσήματος βρίσκονται συχνά στην αντίσταση, απομονωμένες περιοχές. Αυτοί οι όροι απαιτούν τον τραχύ εξοπλισμό που είναι μέχρι το στόχο – Liutech έχει τη λύση. Οι συμπιεστές Liutech χαρακτηρίζουν τις υψηλής ισχύος μηχανές που τρέχουν σοβαρά στα περιβάλλοντα υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας μαζί με τις αρχικές επιλογές ενίσχυσης μεγάλου υψομέτρου. Οι μεγάλες δεξαμενές καυσίμων επιτρέπουν τις εκτεταμένες περιόδους συνεχούς λειτουργίας. Οι έλεγχοι και τα τμήματα της μηχανής είναι εύχρηστοι και υπηρεσία, που παρέχει το μέγιστο uptime.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ: Οι συμπιεστές Liutech προβλέπουν τη φορητή εξουσία για τα τρυπάνια βράχου, τις απομακρύνοντας το νερό αντλίες και τους φορητούς διακόπτες. Οι κοινές εφαρμογές περιλαμβάνουν τη συνολική παραγωγή για τη σταθεροποίηση κατασκευής, την παραγωγή τσιμέντου στα λατομεία ασβεστόλιθων και τη μεταλλεία ανοικτών κοιλωμάτων.
 


 

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΑ: LUY120-14, LUY160-17, LUY180-19, LUY220D-21, LUY250D-21, LUY290D-21

Ονομαστική πίεση εργασίας: BAR 14 έως 21 (205 έως 300 PSI)
Ελεύθερη σειρά παράδοσης αέρα: 12 έως 29 m3/min (cfm 423 έως 1023)

3000 Btu ο φορητός συμπιεστής βιδών κλιματιστικών μηχανημάτων συγκρίνει τα μέρη 7 φραγμός 2

Υψηλή διάτρηση

Τα φρεάτια νερού και οι γεωτεχνικές εφαρμογές που απαιτούν την πολύ βαθιά διάτρηση εξαρτώνται από τους μεγάλης ισχύος αεροσυμπιεστές για να οδηγήσουν την εγκατάσταση γεώτρησης τρυπανιών. Οι συμπιεστές Liutech σχεδιάζονται για να πάρουν την εργασία γίνοντη. Χαρακτηρίζουν έναν αποδοτικό, γρήγορος-αντιδρόντα ρυθμιστή ταχύτητας που παραδίδει τη συνεπή πίεση εξόδου για τη σταθερή λειτουργία σφυριών/τρυπανιών και ένα υψηλό ποσοστό διείσδυσης. Ο υψηλός αέρας εξασφαλίζει γρηγορότερη λειτουργία, ενώ η υψηλή ροή εξασφαλίζει απόδοση στις μεγάλες εφαρμογές διαμέτρων τρυπανιών. Η υψηλή λειτουργία περιβαλλοντικής θερμοκρασίας είναι τυποποιημένη για την αξιόπιστη απόδοση στην απαίτηση των όρων, εργασία μετά από την εργασία.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ: Η σειρά Liutech είναι κατάλληλη για κάτω από την τρύπα (DTH) και την περιστροφική διάτρηση, που προσφέρει μια άνετη λειτουργούσα ζώνη για τις διαμέτρους τρυπών τρυπανιών από 4,5 έως 15 μέσα (114 έως 381 χιλ.). Οι κοινές εφαρμογές περιλαμβάνουν τη διάτρυση για τα φρεάτια νερού και τα θεμέλια για τις πολυκατοικίες, μαζί με τις γεωτεχνικές/γεωθερμικές εφαρμογές.
 

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΑ: LUY180-19, LUY310-25, LUY390-25, LUY390-30, LUY340-34

Ονομαστική πίεση εργασίας: φραγμός 19 έως 34 (275 έως 495 PSI)
Ελεύθερη σειρά παράδοσης αέρα: 18 έως 39 m3/min (cfm 635 έως 1376)

 

Χαρακτηριστικά

Το Liutech είναι εν πλήρη κυριότητα υποκατάστημα του άτλαντα Copco, είναι αεροσυμπιεστής που οδηγείται από τη μηχανή diesel και η ηλεκτρική ενέργεια, αυτό είναι ανταλλακτικά 90% που εισάγονται αρχικά από τον άτλαντα Copco, έτσι ο φορητός αεροσυμπιεστής βιδών liutech είναι ποιότητα Europen, κινεζική τιμή.

Γεροί και αξιόπιστοι φορητοί συμπιεστές Liutech για τους πιό απαιτητικούς όρους
Η απαιτητική δύναμη ανάγκης όρων εσείς μπορεί να μετρήσει επάνω. Οι φορητοί συμπιεστές Liutech χτίζονται για να παραδώσουν τέτοια δύναμη. Από τις μικρές σημαντικές μονάδες για την κατασκευή όλος ο τρόπος στα μεγάλα, υψηλά πρότυπα χρησιμοποιώ για τη διάτρυση.
Το Liutech προσφέρει μια μεγάλη έκταση για να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας. Αυτοί οι γεροί συμπιεστές σχεδιάζονται για την αξιόπιστη απόδοση σε μια ευρεία ποικιλία των εφαρμογών. Είναι επίσης εύκολο να διατηρηθούν και να λειτουργήσουν, που βοηθά να κρατήσει την παραγωγικότητα υψηλή αλλά ελαχιστοποιούν τις λειτουργικές δαπάνες και το χρόνο συντήρησης ορίου.
Σχεδιασμένος Copco ελεγκτής Xc2003 ατλάντων
Οι πολλαπλάσιες παράμετροι επιδεικνύονται στην εγχώρια οθόνη για να εξασφαλίσουν ότι οι πελάτες έχουν το ολικό έλεγχο της μονάδας. Οι ενσωματωμένες παράμετροι ασφάλειας εξασφαλίζουν ότι ο συμπιεστής τρέχει στο χρηματοκιβώτιο, καλή συνθήκη. Χάρι στην ηλεκτρονική τεχνολογία μηχανών, η σειρά προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο αυτοματοποίησης, μια έναρξη κουμπιών και την απλούστερη λειτουργία που θα μπορούσατε να έχετε.
Αξιοπιστία
Το γερό σχέδιο εγγυάται την πιό μακροχρόνιες διάρκεια ζωής και την αξιοπιστία.
Μεγάλη πρόσβαση υπηρεσιών
Οι μεγάλες βοηθητικές πόρτες δίνουν την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα αναλώσιμα, συμπεριλαμβανομένων των φίλτρων και του διαχωριστή. Προσφέρουμε τα μακροχρόνια διαστήματα μεταξύ της συντήρησης και του μειωμένου χρόνου να εκτελέσει η υπηρεσία.
Συμμόρφωση στην Κίνα ΙΙΙ πρότυπα ρύπων εξάτμισης μη-οδικών μηχανημάτων
Το σύστημα εγχύσεων καυσίμων παρέχει την υψηλότερη πίεση καυσίμων, καλή καύση, περισσότερη δύναμη, αλλά, σημαντικά, είναι καθαρότερο για το περιβάλλον.
Αυτονομία καυσίμων
Χάρι στη μεγάλη ικανότητα δεξαμενών καυσίμων, οι συμπιεστές μπορούν να τρέξουν για μια πλήρη μετατόπιση εργασίας χωρίς την ανάγκη για – ακόμη και υπό τους πλήρεις όρους φορτίων 100%.
Χαμηλού θορύβου επίπεδο
Όλα τα συστατικά είναι σπίτια μέσα σε έναν σχεδιασμένο συνήθεια θόλο θόρυβος-ύγρανσης.


Προδιαγραφή
3000 Btu ο φορητός συμπιεστής βιδών κλιματιστικών μηχανημάτων συγκρίνει τα μέρη 7 φραγμός 3


Προϊόντα &Overseas κατασκευής
3000 Btu ο φορητός συμπιεστής βιδών κλιματιστικών μηχανημάτων συγκρίνει τα μέρη 7 φραγμός 4
3000 Btu ο φορητός συμπιεστής βιδών κλιματιστικών μηχανημάτων συγκρίνει τα μέρη 7 φραγμός 5

Υπηρεσία

Στο σύστημα υπηρεσιών μετέπειτα πωλήσεών μας, καθιερώνουμε το τέλειο σύστημα ελέγχου αυστηρά σύμφωνα με ISO-9000 σειρές, σε αυτό το σύστημα, η ημερομηνία και το πρόβλημα τεχνολογίας λύνουν τη λύση και τα προληπτικά μέτρα θα παρασχεθούν σε οποιαδήποτε διατηρούν το πρόγραμμα, όλα τα ανταλλακτικά θα χρησιμοποιηθούν στα νέα προϊόντα cOem με τις οδηγίες εγκαταστάσεων, τον κατάλογο συσκευασίας, την επιμόρφωση του κατασκευαστή, τον τίτλο σπουδών και το πιστοποιητικό εξουσιοδότησης.
Παρέχουμε «έναν εξοπλισμό & μια περίπτωση, ατελείωτη υπηρεσία, δηλαδή η υπηρεσία μετέπειτα πωλήσεων αρχίζει από την επιβεβαίωση διαταγής, τελευταία για την οικονομικά ενεργή ζωή του εξοπλισμού.
 

>>Pre-sale υπηρεσία

Ενεργώντας ως καλός σύμβουλος, οι καλά εκπαιδευμένες ομάδες πωλήσεων και η επαγγελματική τεχνική ομάδα μας προτείνουν τις περισσότερες λογικές λύσεις για τον εκτιμημένο πελάτη μας σύμφωνα με την πρακτική απαίτηση προγράμματος.

>>Επιλέξτε τον κατάλληλο πρότυπο & αντιστοιχημένο εξοπλισμό.

>>Ισχυρή τεχνική υποστήριξη. Ερωτήσεις των πελατών απάντησης μέσα σε 24 ώρες.

>>Υπηρεσία κατά τη διάρκεια των πωλήσεων

Έχουμε την αρμόδια ομάδα από την πρώτη ύλη τελειωμένος - προϊόντα, και το ποσοστό περασμάτων εγγύησης 100%.

>>Βάση προϊόντων σχεδίου και κατασκευής του ειδικού equirement του πελάτη

>>Επιθεωρήστε κάθε μηχανή & τα αντιστοιχημένα εξαρτήματα αυστηρά πριν από την παράδοση

>>Έγκαιρος ενημερώστε τον πελάτη για την πρόοδο παραγωγής.

 

>>Μετά από την υπηρεσία πωλήσεων

Είμαστε πάντα με σας στην υπηρεσία μεταπώλησης.

>>Μπορούμε να τακτοποιήσουμε τους σχετικούς την αντιπροσώπους μεταπωλήσεων για τη διόρθωση και την κατάρτιση στο εργοτάξιο κατά ξεκίνημα. >> ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, κλήση ή από σπίτι σε σπίτι υπηρεσία αργότερα να χρησιμοποιήσει.

 

 

 

 

 


Περίπου εμείς

-1.jpg

JCDRILL παρέχει τους χρήστες υψηλούς - λύσεις ποιοτικών μεταλλείας & διατρήσεων, εστιάζουμε πάντα στη στρατηγική σύλληψη «της επιβίωσης από την ποιότητα, ανάπτυξη από την πίστωση».

 

Έχουμε στην έρευνα, την ανάπτυξη και τα προϊόντα της εγκατάστασης γεώτρησης διατρήσεων ανατίναξης βράχου, της εγκατάστασης γεώτρησης διατρήσεων φρεατίων νερού, της εγκατάστασης γεώτρησης διατρήσεων πυρήνων διαμαντιών, της εγκατάστασης γεώτρησης διατρήσεων αγκύρων, και των σχετικών εξαρτημάτων & των υπηρεσιών διατρήσεων. συνεχώς παρέχετε τις επαγγελματικές λύσεις διάτρυσης για όλους τους πελάτες με τη προηγμένη τεχνολογία, τον άριστο εξοπλισμό, τα ακριβή εξεταστικά μέσα και το καλό δίκτυο υπηρεσιών μας, οι οποίες καθιερώνουν το εμπορικό σήμα μας «JCDRILL» που μια καλή εικόνα της αγοράς, τώρα, εμείς προϊόντα αποτελεί 50% της εγχώριας αγοράς και είναι εξαγωγή σε περισσότερες από 40 χώρες, και απονείμαμε ISO9001: 2000 το Νοέμβριο του 2002.

 

Με την άριστη τεχνολογία και τις στερεές υπηρεσίες αγοράς, έχουμε και ένα υγιές σύστημα μάρκετινγκ και το άριστο σύστημα υποστήριξης υπηρεσιών, που μας βοηθούν να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών και οι δύο στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, εμείς μπορούμε να παρέχουμε στους χρήστες εγκαταστάσεων γεώτρησης διατρήσεων υψηλό - λύση ποιοτικών επαγγελματική αεροσυμπιεστών και σχετική υπηρεσία μεταπωλήσεων επίσης.

 

 

 

 


Πιστοποίηση

1635071319(1) .jpg

 


F&Q

Q: Είστε αρχικός κατασκευαστής;

 

Q: Ποιοι όροι πληρωμής είναι διαθέσιμοι σε μας; Q: Ποιο Incoterms 2010 όροι μπορούν εμείς να λειτουργήσουν;

Α: Ναι, JCDRILL είμαστε μια επίσημη κύρια κατασκευή στα μηχανήματα διατρήσεων στην Κίνα και έχουμε ολόκληρα τα προϊόντα σειράς που χρειάζεστε.

 

 

Α: T/T όρος ή όρος L/C. Με όρο T/T, 30% κάτω - η πληρωμή απαιτείται εκ των προτέρων, και η ισορροπία 70% θα εγκατασταθεί πριν από την αποστολή. Με όρο L/C, ένα 100% αμετάκλητο L/C χωρίς «μαλακές προτάσεις» μπορεί να γίνει αποδεκτό.

Α: JCDRILL είμαστε επαγγελματική και διεθνής επιχείρηση, δεχόμαστε όλο το Incoterms 2010 όροι, κανονικά εργαζόμαστε στη ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ, CIF, CFR, CIP.

 

 

Q: Πόσο καιρό ο χρόνος παράδοσης θα πάρει; Q: Πόσο περίπου μετά από την υπηρεσία πωλήσεων; Q: Ανταλλακτικά όταν τα χρειάζεστε

Α: Κανονικά τα προϊόντα θα διαρκέσουν περίπου 3-15 ημέρες για να παραγάγουν τις διαταγμένες μηχανές. Το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, μπορούμε να έχουμε μια άμεση παράδοση των κανονικών μηχανών μας σε 15 ημέρες.

 

Α: 365×24 καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου υπηρεσία είμαστε δεσμευμένοι στην καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου 24ωρη υπηρεσία ακόμη και κατά τη διάρκεια των διακοπών, σύμφωνα με την πολιτική μας πάντα να δώσουμε «μια απάντηση μέσα σε 15 λεπτά και την ολοκλήρωση εργασίας μέσα σε 24 ώρες.»

Α: Έχουμε τα κέντρα ανταλλακτικών στις ηπείρους που εφοδιάζουν τα ειδικά ανταλλακτικά. Υποσχόμαστε ότι τα ανταλλακτικά θα παραδοθούν μέσα σε 72 ώρες ή όχι περισσότερο από μια εβδομάδα.

 


Σχετικά προϊόντα

A.jpg


 

Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing Jincheng Mining Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Kiki Liu

Τηλ.:: +8613911632770

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)