Αρχική Σελίδα

Beijing Jincheng Mining Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. τεχνολογίας μεταλλείας του Πεκίνου Jincheng, ΕΠΕ (JCDRILL) που βρέθηκε στο Πεκίνο, Κίνα, για περισσότερο από 20 έτη που έχουμε στην έρευνα, την ανάπτυξη και τα προϊόντα της εγκατάστασης γεώτρησης διατρήσεων ανατίναξης βράχου, της εγκατάστασης γεώτρησης διατρήσεων φρεατίων νερού, της εγκατάστασης γεώτρησης διατρήσεων πυρήνων διαμαντιών, της εγκατάστασης γεώτρησης διατρήσεων αγκύρων, και των σχετικών εξαρτημάτων & των υπηρεσιών διατρήσεων. συνεχώς παρέχετε τις επαγγελματικές λύσεις διάτρυσης για όλους τους πελάτες με τη προηγμένη τεχνολογία, τον άριστο εξοπλισμό, τα ακριβή εξεταστικά μέσα και το τέλειο δίκτυο υπηρεσιών μας, οι οποίες καθιερώνουν το εμπορικό σήμα μας «JCDRILL» που μια καλή εικόνα της αγοράς, τώρα, προϊόντα JCDRILL αποτελεί 50% της εγχώριας αγοράς και είναι εξαγωγή σε περισσότερες από 40 χώρες, και απονείμαμε ISO9001: 2000 το Νοέμβριο του 2002.

 

Τώρα, τα εργοστάσιά μας για την εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων ανατίναξης βράχου, την εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων φρεατίων νερού, την εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων πυρήνων διαμαντιών, την εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων αγκύρων, και τα σχετικά εξαρτήματα καταλαμβάνουν έναν τομέα 9625 τετραγωνικών μέτρων με περισσότερους από 500 υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένων είκοσι έξι μηχανικών από την άκρη Ingersoll και της προηγούμενης επιχείρησης μηχανημάτων μεταλλείας Xuanhua, με την άριστη τεχνολογία και στερεές υπηρεσίες αγοράς, έχουμε και ένα υγιές σύστημα μάρκετινγκ και το άριστο σύστημα υποστήριξης υπηρεσιών, οι οποίοι μας βοηθούν να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών και οι δύο στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Εν τω μεταξύ, είμαστε πράκτορας του κινητού διπλού αεροσυμπιεστή βιδών του άτλαντα Copco, Sullair, Liutech, από το οποίο, μπορούμε να παρέχουμε στους χρήστες εγκαταστάσεων γεώτρησης διατρήσεων υψηλό - λύση ποιοτικών επαγγελματική αεροσυμπιεστών και σχετική υπηρεσία μεταπωλήσεων επίσης.

 

JCDRILL θα εστιάσει πάντα στη στρατηγική σύλληψη «της επιβίωσης από την ποιότητα, ανάπτυξη από το credit “, για να παρέχει στους χρήστες υψηλό - λύσεις ποιοτικής διάτρυσης. Στο σύστημα υπηρεσιών μετέπειτα πωλήσεών μας, καθιερώνουμε το τέλειο σύστημα ελέγχου αυστηρά σύμφωνα με ISO-9000 σειρές, σε αυτό το σύστημα, η ημερομηνία και το πρόβλημα τεχνολογίας λύνουν τη λύση και τα προληπτικά μέτρα θα παρασχεθούν σε οποιαδήποτε διατηρούν το πρόγραμμα, όλα τα ανταλλακτικά θα χρησιμοποιηθούν στα νέα προϊόντα cOem με τις οδηγίες εγκαταστάσεων, τον κατάλογο συσκευασίας, την επιμόρφωση του κατασκευαστή, τον τίτλο σπουδών και το πιστοποιητικό εξουσιοδότησης.

 

Παρέχουμε «έναν εξοπλισμό & μια περίπτωση, ατελείωτη υπηρεσία, δηλαδή η υπηρεσία μετέπειτα πωλήσεων αρχίζει από την επιβεβαίωση διαταγής, τελευταία για την οικονομικά ενεργή ζωή του εξοπλισμού.

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Για περισσότερο από 20 έτη έχουμε ειδικευτεί στην έρευνα, την ανάπτυξη και τα προϊόντα της εγκατάστασης γεώτρησης διατρήσεων ανατίναξης βράχου, της εγκατάστασης γεώτρησης διατρήσεων φρεατίων νερού, της εγκατάστασης γεώτρησης διατρήσεων πυρήνων διαμαντιών, της εγκατάστασης γεώτρησης διατρήσεων αγκύρων, και των σχετικών εξαρτημάτων & των υπηρεσιών διατρήσεων. συνεχώς παρέχετε τις επαγγελματικές λύσεις διάτρυσης για όλους τους πελάτες με τη προηγμένη τεχνολογία, τον άριστο εξοπλισμό, τα ακριβή εξεταστικά μέσα και το τέλειο δίκτυο υπηρεσιών μας, οι οποίες καθιερώνουν το εμπορικό σήμα μας «JCDRILL» που μια καλή εικόνα της αγοράς, τώρα, προϊόντα JCDRILL αποτελεί 50% της εγχώριας αγοράς και είναι εξαγωγή σε περισσότερες από 40 χώρες, και απονείμαμε ISO9001: 2000 το Νοέμβριο του 2002.

 

▲ JCDRILL είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στην Κίνα που είναι ειδικευμένη στην εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων φρεατίων νερού, εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων ανατίναξης βράχου DTH, εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων αγκύρων, εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων RC (αντίστροφη κυκλοφορία), σφυρί DTH, κομμάτι κουμπιών DTH, ράβδος τρυπανιών, εργαλεία διατρήσεων βράχου…

▲ Μέσω των καινοτόμων προϊόντων και της υπηρεσίας, τα μηχανήματα διατρήσεων JCDRILL έχουν φέρει στους πελάτες του τις βιώσιμες αναπτυγμένες λύσεις που μπορούν να βελτιώσουν την παραγωγικότητά τους. Και μέσω της στενής συνεργασίας με τους πελάτες και τους συνέταιρους, JCDRILL κάνει τη συνεχή καινοτομία για την επίτευξη του στόχου ανώτερης παραγωγικότητάς του.

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : JCDRILL

Αριθμός Υπαλλήλων : 250~300

Ετήσιες πωλήσεις : 30 Million-40Million

Ιδρύθηκε Έτος : 1999

Εξαγωγή pc : 50% - 60%